Η Humanitarian Bank δίπλα στους πληγέντες του Βόλου

Οι κάτοικοι του Βόλου περνούν δύσκολες στιγμές, με πολλούς από αυτούς να έχουν χτυπηθεί άσχημά από τις πλημύρες που προκάλεσας οι κακοκαιρίες Daniel και Elias. Η ΜΚΟ Humanitarian Bank στέκεται δίπλα στους κατοίκους του Βόλου με την την αποστολή ρουχισμού στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Μαζί της και η Hellagro, η οποία διέθεσε αφιλοκερδώς  40 μεγασακους εξυπηρετώντας στην ευκολότερη φόρτωση, ώστε τα ρούχα να φτάσουν το δυνατόν γρηγορότερα στον προορισμό τους.

Οι εθελοντές της Humanitarian Bank συγκέντρωσαν πάνω από 150 ντάνες με ρούχα με προορισμό τον Βόλο και την Καρδίτσα για πλύσιμο και κατανομή αυτών, ώστε να διατεθούν στους πλημμυροπαθείς κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

Η Humanitarian Bank είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με παγκόσμια παρουσία και σημαντική συνεισφορά στην κοινωνία. Αναλαμβάνει δράσεις που στοχεύουν στην ανακούφιση από την πείνα και την παροχή βασικών αγαθών και υπηρεσιών, ενώ οι εθελοντές της είναι αφοσιωμένοι στην επίτευξη του στόχου για έναν κόσμο όπου υπάρχει ισότητα, αξιοπρέπεια και κοινωνική συνοχή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στο www.humanitarianbank.gr.

«Με τη στήριξη της Humanitarian Bank, υιοθετούμε στην HELLAGRO Α.Ε. το σύνθημα: “Όλοι για όλους, για έναν καλύτερο κόσμο”, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως μόνον όλοι μαζί μπορούμε να συντελέσουμε στην ανακούφιση των αυξανόμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.