Η γυναίκα ψηλά στον 1ο ετήσιο θεσμό επιβράβευσης της γυναίκειας ηγεσίας στα Τρίκαλα

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα στο ξενοδοχείο «Ανάντι», ο 1ος ετήσιος θεσμός επιβράβευσης της γυναικείας ηγεσίας στα Τρίκαλα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Εκατοντάδες εκπρόσωποι του ωραίου φύλλου παρέστησαν στη γέννηση ενός νέου ετήσιου θεσμού, με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την Γυναικεία Ηγεσία σε τρεις θεματικούς κύκλους:

Στον χώρο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Στον χώρο της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Στον χώρο της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και της ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Οι διοργανωτές επιθυμούν να επαναφέρουν την έννοια της αριστείας στην κοινωνία σε μία εποχή που αντί να την ενισχύει, την οδηγεί σε μια εξίσωση προς τα κάτω, αρνούμενη να δεχτεί πρότυπα που αξίζει να αναδειχθούν και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Τη λαμπρή εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Γιώργος Γαμπιεράκης, οποίος προσφάτως ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων στη Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον πολυδιάστατο ρόλο της σύγχρονης γυναίκας, εξάροντας την ικανότητα της να διακρίνεται εξίσου ικανοποιητικά σε όλους τους τομείς.

Την πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτού του νέου θεσμού ανέλαβαν 3 Τρικαλινές Κυρίες που ένωσαν τις δυνάμεις τους, συνεργαζόμενες για να αναδείξουν την Γυναικεία Ηγεσία στον Νομό Τρικάλων και αργότερα σε ολόκληρη τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Πρόκειται για τις κυρίες Κορίνα Λιούτα Πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ» και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Εθελοντισμού, την Βίκυ Παπαγεωργοπούλου Εκδότρια του WHO is WHO «Γυναίκες Ηγέτες» και την Αλεξάνδρα Τάμπου Διευθύντρια Έκδοσης του γνωστού «Trikala Idees».