Η γνώση και εμπειρία του Μπάρδα και η αθόρυβη δουλειά της Πούλιου

Ένας από τους πιο παλιούς αυτοδιοικητικούς, αν όχι ο παλιότερους στα Τρίκαλα είναι σίγουρα ο Ντίνος Μπάρδας.

Ο σημερινός Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υδάτινων Πόρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει φάει κυριολεκτικά με το «κουτάλι» τόσα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά και θέσεις και αξιώματα και εκλογές και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς…Τι να του πούνε του Μπάρδα, τα σημερινά «τσουτσέκια» της πολιτικής, όταν αυτός γύριζε κάποιοι απ’ αυτούς δεν είχαν ακόμα ξεκινήσει.

Σήμερα, δεύτερος τη τάξει στην «ιεραρχία» μετά τον Χρήστο Μιχαλάκη, ο Ντίνος Μπάρδας εξακολουθεί να βρίσκεται παντού όπου υπάρχει ανάγκη, προσφέροντας ακάματα την βοήθεια και τις υπηρεσίες του στους πολίτες του νομού, κάτι που φυσικά του το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι, γι’ αυτό και τον έχουν τιμήσει επανειλημμένα με την ψήφο τους.

Γιατί τυχαίο δε είναι τίποτα σ’ αυτή την ζωή, πόσο μάλλον στην πολιτική…

Η Αντιδήμαρχος του Β’ τομέα στο Δήμο Τρικκαίων Ελένη Πούλιου, είναι ίσως από τις λίγες Αντιδημάρχους που πέρασαν διαχρονικά και είναι τόσο αθόρυβες στο έργο τους, χωρίς να νοιάζονται για την δημόσια εικόνα τους και κυρίως για το…φατσιμάρε, όπως κάνουν ένα σωρό άλλοι.

Απλή, καταδεκτική, ντόμπρα, αθόρυβη και κυρίως εργατική, κοιτάζει μόνο την δουλειά της και δύσκολα θα την συναντήσει κανείς σε… διαδρόμους γραφείων να κάνει δημόσιες σχέσεις. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν την αφορούσε ποτέ. Παραμένει έξω από πολιτικά παιχνίδια και «παρεούλες» και περιμένει ο κόσμος να την κρίνει από το έργο της και μόνο απ’ αυτό…