Με τσουχτερό κρύο o μάγειρας του κάμπου Αντώνης Κούκεν και οι συνεργάτες του έφυγαν από την Αθήνα και αποφάσιαν να ανηφορίσουν στον ορεινό όγκο των Τρικάλων.
Μετά από πολύ ώρα και μέσα από τα καταπληκτικά τοπία που μαγεύουν τους επισκέπτες με την ομορφιά τους έφτασαν εκεί πάνω στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου, στο Κορπ, στο φτωχοκαλυβάκι της Ερημίτισσας της κυρίας Μαρίας! Μιας γυναίκας που ζει πάνω στα ψηλά βουνά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και στερείται από επιλογή τις σύγχρονες ανέσεις διάγοντας ένα έντιμο φτωχικό βίο.
Τους περίμενε στην κουζίνα για να τους δείξει μια συνταγή που οι Έλληνες αγαπάμε και ως εθνικό μας φαγητό τιμάμε, την ΦΑΣΟΛΑΔΑ!!! Μάλιστα παρόλο που είναι ένα φαγητό νηστίσιμο είναι πολύ δυναμωτικό και έχει πολλά θρεπτικά στοιχεία για την διατροφή μας! Εμπρός λοιπόν μπείτε στη κουζίνα και φτιάξτε την πιο νόστιμη συνταγή για χωριάτικη Τρικαλινή φασολάδα!!!
Δείτε το οδοιπορικό της συνταγής στο κανάλι antonis cooken στο youtube