Η έναρξη των μεγάλων έργων το 2021 το «στοίχημα» Παπαστεργίου

Απρόσκοπτα συνεχίζει το έργο του στην αυτοδιοίκηση ο Δημήτρης Παπαστεργίου, μέσα από τους δύο θεσμικούς ρόλους που υπηρετεί, αυτόν του Δημάρχου Τρικκαίων και αυτόν του Προέδρου της ΚΕΔΕ.

Πολλά ακούστηκαν και ακούγονται για το ποια θα είναι τα επόμενα πολιτικά βήματα του Παπαστεργίου και να θα εξακολουθήσει να ασχολείται με τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ή θα μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ό ίδιος όσες φορές ρωτήθηκε σε συνεντεύξεις του στα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ, ήταν σαφής και κατηγορηματικός ότι επιθυμία του και στα σχέδια του είναι να παραμείνει πιστός σ΄αυτό που ξεκίνησε, παραμένοντας στην αυτοδιοίκηση.

Αυτό το διάστημα το μεγάλο «στοίχημα» για τον Παπαστεργίου, που θα σηματοδοτήσει εν πολλοίς και τα επόμενα χρόνια του στην αυτοδιοίκηση, είναι η έναρξη των μεγάλων έργων (Ανάπλαση Ληθαίου, ανάπλαση κεντρικής πλατείας, αξιοποίηση του λόφου το Προφήτη Ηλία και του τουριστικού περιπτέρου της Ντάπιας, αξιοποίηση της ΤΑΞΥΠ σε μουσείο κ.α.), που θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της πόλης τα επόμενα χρόνια.

Αν τα πετύχει όλα αυτά τα έργα που έχει βάλει ως στόχο ο Δήμαρχος Τρικκαίων, με δεδομένο το νέο εκλογικό νόμο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με επίσης δεδομένη την απουσία ισχυρής αντιπολίτευσης και ενός προσώπου καθολικής αποδοχής στο χώρο της κεντροαριστεράς-τουλάχιστον όπως είναι για την ώρα τα πράγματα-μάλλον ο Παπαστεργίου οδεύει προς μια ακόμη άνετη εκλογική επικράτηση.