Οι Ελληνικές συμμετοχές σήμερα στους Ολυμπιακούς

 

elladaagones

 

 

 

Μεγάλη μέρα για τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς οι αθλητές μας διεκδικούν δύο μετάλλια σε δύο τελικούς της κωπηλασίας.*Στο Ίτον Ντόρνεϊ, οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάνης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου στον τελικό της τετράκωπου άνευ (13.30).Λίγο αργότερα η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου αγωνίζονται στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών 13.50.

 

Πρεμιέρα για την ελληνική συμμετοχή και στην ποδηλασία πίστας με τον Ζαφείρη Βολικάκη να συμμετέχει (12.00) στα προκριματικά του σπριντ.*Στον στίβο η Σοφία Υφαντίδου θα συνεχίσει τις προσπάθειες της (12.05) στο έπταθλο, το οποίο ολοκληρώνεται το βράδυ. Την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ θα διεκδικήσει (12.20) η Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ υπάρχει και δεύτερη ελληνική συμμετοχή με τη Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη. Στο απογευματινό πρόγραμμα ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα λάβει μέρος στα 20χλμ. βάδην (19.00).

Στο Γουέιμάουθ, τις τελευταίες κούρσες τους θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο (14.00) ο Βαγγέλης Χειμώνας στα Laser και η Άννα Αγραφιώτη στα Laser Radial. Μετά από ξεκούραση μιας ημέρας συνεχίζουν τον αγώνα τους στα RS:Χ η Αγγελική Σκαρλάτου (14.00) και ο Βύρων Κοκκαλάνης (16.00). Οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος συνεχίζουν στα 470.*Τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά θα αναζητήσει η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών με αντίπαλο την Ισπανία.

Τις ελληνικές συμμετοχές κλείνει ο μοναδικός εκπρόσωπος μας στην άρση βαρών, Δαυίδ Καβελασβίλι. Αγωνίζεται στο Β’ Γκρουπ των 94 κιλών (17.30).

 

 

.

fimotro