Η Ειρήνη (Ρένα) Στρούζα-Κουρμέντζα από Λαφίνα, επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”

Συνεχίζεται ακάθεκτα η ενίσχυση του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Θεοδώρου Χήρα, έχοντας στο πλευρό του και επίσημα, την Ειρήνη (Ρένα) Στρούζα-Κουρμέντζα, καθώς πορεύονται από κοινού στο δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη.  
 
Η Ρένα κατάγεται από την όμορφη και ορεινή Λαφίνα όπου και διαμένει μόνιμα κυρίως. Έχει δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Είναι απόφοιτη Λογιστικής, ενώ επί σειρά ετών εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Μια δραστήρια γυναίκα με αγάπη για τον τόπο της και διάθεση για προσφορά.
 
Η ίδια δηλώνει…. «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, κ. Θεόδωρου Χήρα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον». Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Με αγάπη για τον τόπο που ζω, θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε ο ορεινός όγκος να βρεθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης».
 
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος επισήμανε…. «Η απόφαση της Ρένας να συμπορευθεί μαζί μας, στην παράταξη “Πορεία στο Μέλλον” με τιμά ιδιαίτερα, τόσο εμένα όσο και την ομάδα του συνδυασμού. Μια δυναμική και εργατική γυναίκα με θέληση να προσφέρει στα κοινά. Λατρεύει τον τόπο της και θα αγωνιστεί έντιμα για την αναβάθμισή του. Στόχος μας άλλωστε είναι η ανάπτυξη του Δήμου Πύλης μέσα από την προβολή και ανάδειξη των έργων υποδομής.