Οι Δημοσκόπησεις «χτυπήθηκαν», και … «αποσύρονται»!

dimoskopisi trikalain

Οι δύο  δημοσκοπήσεις  που έτρεξε το trikalaIN για τον δήμαρχο Τρικκαίων και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, «δέχθηκαν» πάλι    την οργανωμένη επίθεση αλλοίωσης των αποτελεσμάτων, από τους  ειδήμονες που «χτύπησαν» χρησιμοποιώντας  … «μηχανές»  πολλαπλής ψήφου!

Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι  απέδειξαν,  πως μπορούν να ..«βάλουν χέρι»  στο αποτέλεσμα και να ακυρώσουν την διαδικασία αυτή.

Είχαμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε, να αποκλείσουμε και να αφαιρέσουμε τις «πολλαπλές» ψήφους, και να αφήσουμε να συνεχιστεί η δημοσκόπηση. Δεν θέλαμε  όμως να γενικευτεί το φαινόμενο και να ανοίξει ο …χορός των  παρεμβάσεων, πράγμα που στο τέλος …δεν αποφύγαμε!

Αναγκαστήκαμε  λοιπόν να  κατεβάσουμε την δημοσκόπηση γιατί δεν θέλαμε να αφήσουμε να «αιωρείται» υπόνοια παρέμβασης και χειραγώγησής της, ζητώντας συγγνώμη από τους συμμετέχοντες αλλά και από όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Εν ευθέτω, για να μην ανακατέψουμε και το πολιτικό κλίμα,   μετά την διαπίστωση της ταυτότητας  των «εισβολέων» …θα πούμε περισσότερα !

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, από τα αποτελέσματα και τον ρυθμό μεταβολής τους μέχρι την απόσυρση των δημοσκοπήσεων, εύκολα μπορεί ο καθένας  να εντοπίσει αυτούς που, προς τιμή τουςδεν «έπαιξαν»  και δεν ενέδωσαν στα … «πειράγματα»!!!

 

       trikalain  7.5.2014

.