Η «διακριτική» παρουσία του Άρη Μερεντίτη στο συνέδριο

Διακριτικά πέρασε η παρουσία του Τρικαλινού στελέχους του ΠΑΣΟΚ δικηγόρου Άρη Μερεντίτη στο συνέδριο του κόμματος στην Αθήνα. Εραστής και κυνηγός της ουσίας, απέφυγε όσο κανείς τα περιττά φλάς, τις selfie και τις ανούσιες συναντήσεις στο χώρο του συνεδρίου, σε αντίθεση με πολλούς άλλους που δεν σταμάτησαν στιγμή να φωτογραφίζονται.

Με σοβαρό και μεστό πολιτικό λόγο, ο Άρης Μερεντίτης αρκέστηκε να δηλώσει:

Η αναγέννηση της παράταξης που έβαλε τα θεμέλια για μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ισχυρή Ελλάδα, απαιτεί την ενεργό συμμετοχή όλων μας. Η ολική επαναφορά της προοδευτικής παράταξης στα φυσικά εκλογικά της μεγέθη, η επανάκτηση της επαφής μας με την κοινωνία και η υλοποίηση πολιτικών που απαντούν στις προκλήσεις του παρόντος και κυρίως του μέλλοντος, θα γίνει μόνο αν ο καθένας από εμάς που μείναμε, που αντέξαμε στα δύσκολα, συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην καινούργια σελίδα του βιβλίου που άνοιξε τον Δεκέμβρη με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στο πλαίσιο της νέας πορείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για μια εναλλακτική, σοσιαλδημοκρατική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου, δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως μέλους της Κεντρικής Επιτροπής.