Η διακριτική «απουσία» της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη

Είναι γεγονός πως όλοι στο περιβάλλον της υποψήφιας Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη, ανέμεναν μια πολύ καλύτερη πορεία για την ίδια στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, αφού στην προεκλογική περίοδο είχε αναπτύξει μια δυναμική δραστηριότητα, επισκεπτόμενη πόλεις και χωριά και συνομιλώντας με το σύνολο των πολιτών.

Μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου η Χρυσάνθη κατέλαβε την 6η και τελευταία θέση ανάμεσα στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου, έκτοτε η ίδια έκανε ένα βήμα πίσω, «αποστασιοποιείται» κατά κάποιον λόγο και απέχει διακριτικά από τα κομματικά δρώμενα, απουσιάζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο εκτός Τρικάλων.

Σίγουρα οι μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν από την ίδια και το περιβάλλον της και δεν ευοδώθηκαν τελικά, είναι λογικό να έφεραν απογοήτευση, κατήφεια και στεναχώρια. Όλα αυτά την έκαναν να «απουσιάζει» διακριτικά…πρόσφατα την είδαμε και πάλι να δίνει το παρόν στην κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων με την Σοφία Ζαχαράκη στο μύλο Ματσόπουλου. Μήπως σήμανε και πάλι η ώρα της δυναμικής επανάκαμψης και επιστροφής της Χρυσάνθης;