Η Χαρά Τσιονάρα με δυναμισμό και όρεξη για προσφορά

Η Τσιονάρα Χαρίκλεια (Χαρά) κατέρχεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Πύλης, Δ. Ε. Πιαλείων,  με τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος» και  με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα. Η Χαρά κατάγεται από τα Στουρναραίικα και μένει μόνιμα στο Παλαιομονάστηρο. Απασχολείται  ως ελεύθερος επαγγελματίας. Χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, δημιουργικό πνεύμα,  υπομονή και επιμονή μέχρι να πετύχει τους στόχους που θέτει.

Στο μήνυμά της προς τους πολίτες του Δήμου Πύλης αναφέρει:

«Αγαπητοί συνδημότες & συνδημότισσες.

Οι λόγοι πού με οδήγησαν να ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα συνεργασίας του συνδυασμού “Πρώτα ο Άνθρωπος”  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, είναι αρχικά η αγάπη μου για τον τόπο, όπως και το ενδιαφέρον για την εξυπηρέτηση τον συμπολιτών μου σε προβλήματα της καθημερινότητας.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, καθώς και οι εμπειρίες της καθημερινότητας, μου δίδαξαν εν τέλη να κρίνω τους ανθρώπους από τις πράξεις τους και όχι από τα λόγια τους. Έτσι, προτίμησα να ακολουθήσω μια παράταξη που την χαρακτηρίζει η σταθερότητα και η δύναμη, μα πάνω απ’ όλα ανταποκρίνεται με ανθρωπιά και καλοσύνη προς τους δημότες και τα προβλήματα που τους απασχολούν. Είναι μια παράταξη με έμπειρους ανθρώπους, που θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους, αλλά και με καινούρια μέλη που έχουν όρεξη να προσφέρουν στο δήμο μας και να τον διαμορφώσουν προτείνοντας νέες ιδέες. Ένα νέο μέλος αυτής της δυναμικής ομάδας είμαι κι εγώ και ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να ακουστεί η φωνή μας.

Ζητώ να είμαι η επιλογή σας, με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ενδυνάμωση της φωνής της νέας γενιάς, ώστε να καταφέρουμε να προσφέρουμε εφικτές λύσεις στα προβλήματα των δημοτών και του τόπου μας».

 

Με εκτίμηση

 

Τσιονάρα Χαρίκλεια (Χαρά)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Με το συνδυασμό

«Πρώτα ο Άνθρωπος»