Για άλλη μια χρονιά πλήθος τρικαλινών ποδηλατών μετείχε στην ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, στις 3 Ιουνίου κάθε χρόνου, το 2025 η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.
Σε μια διαδρομή περίπου 10 χλμ. ποδηλάτες και ποδηλάτισσες κάθε ηλικίας απόλαυσαν μια όμορφη βόλτα, δίπλα στον Ληθαίο ποταμό ή εντός αστικού ιστού, με ηρεμία, ξεγνοιασιά, δροσιά, αναδεικνύοντας τις περιβαλλοντικές ομορφιές της πόλης.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη από τον Δήμο Τρικκαίων με τον πρωταθλητή ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος πραγματοποίησαν την κλήρωση με 1 ποδήλατο και άλλα 20 δώρα, προσφορά του Δήμου Τρικκαίων.
Χορηγία στην εκδήλωση επέδωσε η βιομηχανία “Βιολάντα”.