Η απάντηση του Κώστα Σκρέκα στις κατηγορίες του Κώστα Βαξεβάνη

Με επίσημη ανακοίνωση του στα socialmedia,o Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας απαντά στις κατηγορίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με το αν το σπίτι του Υπουργού κινδύνευσε από την πυρκαγιά και αν υπήρχε προνομιακή μεταχείριση για λογαριασμό του, από πλευράς του Πυροσβεστικού σώματος.

Στην ανακοίνωση του Κώστα Σκρέκα αναφέρονται τα εξής:

«Αυτή είναι η απάντησή μου στον δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη, καθώς και σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγουν απόλυτα ψευδείς ειδήσεις:

  1. Το σπίτι μου βρίσκεται στο Κρυονέρι και όχι στη Βαρυμπόμπη, όπως με ανακρίβεια είχε αναφερθεί σε δημοσιεύματα που επικαλείται ο κ. Βαξεβάνης.
  2. Δεν κινδύνευσε (μέχρι τώρα) από τη φωτιά και δεν διαθέτει πισίνα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του πραγματικού σπιτιού μου που κοινοποιώ.
  3. Δεν υπήρξε ποτέ πυροσβεστικό όχημα στην αυλή για να το προστατεύσει, όπως διακινείται και το οποίο αποτελεί μεγάλη προσβολή προς τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που με κίνδυνο της ζωής τους παλεύουν για να προστατεύσουν αυτούς που πραγματικά απειλούνται.

Παρακαλώ πολύ, αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες ώρες, ας σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων που στόχο έχει την αποκόμιση φθηνού πολιτικού οφέλους την ώρα της συγκλονιστικής μάχης που δίνει το Πυροσβεστικό Σώμα και οι εθελοντές πυροσβέστες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών».