Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων κάλεσμα σε ανοιχτή σύσκεψη- συζήτηση

antarsya shm

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. μετά τη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου στις 30/8, με την παράλληλη διεξαγωγή δεκάδων τοπικών και κλαδικών συνελεύσεων των επιτροπών σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε να δώσει αυτόνομα τη μάχη των εκλογών της 20η Σεπτέμβρη.

Σε αυτή την περίοδο η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: από τη μια ο δρόμος των φρικτών μνημονίων, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας και από την άλλη ο δρόμος της ρήξης με τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ένας δρόμος έξω από ευρώ – Ε.Ε., χωρίς χρέος και μνημόνια, με την πεποίθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει «ενδιάμεση» πρόταση, πρόταση «φιλολαϊκής διαχείρισης» μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης, της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού μονόδρομου. Αυτός είναι ο πραγματικός δρόμος του «όχι μέχρι τέλους».

Με το πρόγραμμα, το ψηφοδέλτιο, την προεκλογική της εξόρμηση, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα παλέψει για να ανοίξει αυτός ο άλλος δρόμος από ένα μαχητικό, μαζικό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα, με καρδιά και πυρήνα το μαχόμενο κόσμο της δουλειάς.
Ψήφο στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
ΟΧΙ υποταγή σε μνημόνιο, χρέος, ευρώ και Ε.Ε.
Σύγκρουση και ανατροπή κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη- συζήτηση την Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη, στις 9 μ.μ. στο Πανελλήνιον, μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση και τις μάχες που περιμένουν την επόμενη μέρα τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς, τους ανέργους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

.