Η ανηφόρα της επιτυχίας και η γλυκιά ανταμοιβή

Ένα στοίχημα που βάλαμε με τον εαυτό μας πριν από 2 χρόνια για να κυνηγήσουμε το όνειρό μας ,τελικά κερδήθηκε με πολύ πείσμα μεγάλη προσπάθεια, πολλές στερήσεις και ατελείωτες ώρες διάβασμα.

Είναι γλυκιά η ανταμοιβή όταν έρχεται μετά τα 40 και κυρίως όταν πρέπει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της οικογένειας ,της απαιτητικής και υπεύθυνης νυχτερινής βάρδιας του τμήματος  ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου και κυρίως όταν το πρωί θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τους 18χρονους συμμαθητές σου οι οποίοι θα σε κρίνουν αμείλικτα αν πας αδιάβαστος στην ανατομία ή δεν καταλάβεις αμέσως την argo γλώσσα τους.

Τώρα με την σιγουριά της επιτυχίας στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλίας , θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στάθηκαν σ’ αυτήν την προσπάθεια .Τον Διευθυντή του 2ου  ΕΠΑΛ Τρικάλων κ.Νταραρά Παυσανία και την Υποδιευθύντρια κ.Καλλίνη Αγγελική .Τους καθηγητές μας κ.Σακελλάρη Κων/νο και Μασούρα Ευγένιο.Τις καθηγήτριες κ.Μαχαιρά Κων/να και Σαμαλή Σίσσυ για την ψυχολογική υποστήριξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φροντιστές μας μαθηματικό κ.Ζαχαράκη Θεολόγο και φιλόλογο κ.Ζαχαράκη Παναγιώτη. Θέλουμε να εκφράζουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη στον προϊστάμενο του ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ.Αλιάγα Διονύσιο αλλά και σ’ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΕΠ που εδώ και 2 χρόνια, τα χρόνια της φοίτησή μας στο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, μας βοήθησαν  στο πρόγραμμα αλλά και μας παρείχαν όλο το καύσιμο που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε αυτό που η καρδιά μας πρόσταζε να κάνουμε.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμαθητές μας που μας έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί τους άγχη, αγωνίες, προσδοκίες και όνειρα.

  ΜΕ ΤΙΜΗ

ΜΠΡΙΚΑ ΛΙΛΙΑ

ΞΑΜΘΗ ΜΑΡΙΑ