Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Πυργετού έκοψε την πίτα της

Σε μία όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γυμναστήριο του γηπέδου Πυργετού, η Ακαδημία ποδοσφαίρου του τοπικού σωματείου Δικέφαλος, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την κοπή  ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Χαντζάρας εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Αθανάσιου Πυργετού.

Το παρών στην ωραία αυτή εκδήλωση έδωσαν σύσσωμο το Δ.Σ. του σωματείου που απαρτίζεται από τους Ταμπαρτζή Γιάννη (πρόεδρο), Μπουλογεώργο Γιώργο (αντιπρόεδρο), Παπακωνσταντίνου Χρήστο (γενικό γραμματέα), Παζαρά Δημήτριο (ταμία) Γελαδάρη Σωτήρη (γενικό αρχηγό), οι  προπονητές Φώνης Πάτρας (ανδρών) και οι Γουργούλιας Κώστας,         Πηγουνάκης Θεόδωρος, Μουλαζίμης Λευτέρης (ακαδημιών) και τα 55 παιδιά που απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής του Πυργετού, αλλά και αρκετοί γονείς που γέμισαν το χώρο της εκδήλωσης.

Παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΤ Δημήτριος Κουτσώνας και εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου Πυργετού.

Τον πολιτικό κόσμο, εκπροσώπησαν ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, οι αντιδήμαρχοι ‘Άκης Αναστασίου, Τάκης Παζαϊτηw, Σοφία Αλεστά, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην αντιδήμαρχοι Βασταρούχας Δημήτριος, Έφη Λεβέντη, Γιάννης Κωτούλας,  οι τοπικοί σύμβουλοι Χριστίνα Ζαχείλα και Οδυσσέας Καραποστόλης, αλλά και η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Αργυροπούλου-Καλλιάρα.