Οι 13 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Τρίκαλα

444567

Σε μια μαζική και ενθουσιώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων έγινε η παρουσίαση υποψηφιοτήτων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι πρώτοι 90 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Τρικκαίων.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και μίλησε ο , υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βαγγέλης Μπούτας. Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Βαγγέλης Μπούτας στην ομιλία του τόνισε:
« Είμαστε εδώ σήμερα για να σας παρουσιάσουμε τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο νομό σας.
Πρόκειται για αγωνιστές της ζωής, με ενεργό συμμετοχή στον αγώνα, παντού, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, μέσα από το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, το κίνημα των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, από τον επιστημονικό χώρο, από τα κινήματα των γυναικών, των φοιτητών και σπουδαστών.
Αγωνιστές, που δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, σε όποιο μετερίζι της ταξικής πάλης χρειαστεί, για να προσφέρουν στην ανακούφιση των εργαζομένων, στην ανάπτυξη της αλληλεγγύης, στην οργάνωση της πάλης.
Και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς, να είναι διαφορετικοί οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, που στηρίζει το ΚΚΕ, αφού βασική τους αποστολή είναι να συμβάλλουν να χτίζεται μια Ισχυρή εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, παντού: στο ευρωκοινοβούλιο, στα περιφερειακά και δημοτικά όργανα, σε κάθε κρίκο διοίκησης, κρατικό ή διακρατικό όπως η ΕΕ. Ομοίως, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στους χώρους μόρφωσης, ισχυρή αντιπολίτευση παντού!
Η αντιπολίτευση αυτή είναι η μόνη που έχει την ικανότητα, να βάζει εμπόδια σε όσα αποφασίζονται και είναι ενάντια μας, που μπορεί να μπλοκάρει μέτρα, να εμποδίζει όσα έπονται, το βαρέλι της αντιλαϊκής πολιτικής, δεν έχει πάτο. Γι αυτό πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, ενισχυμένοι παντού στην τριπλή αυτή εκλογική μάχη του Μάη.
Γιατί ο ένας κρίκος διοίκησης δένεται με τον άλλο, υλοποιούν και αποφασίζουν παρέα, ανάλογα με το πεδίο δράσης τους, οι δήμοι, οι περιφέρειες, η λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ίδια η ζωή, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση φτιάχτηκε για να υπηρετεί άλλα συμφέροντα, μεγάλα, βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών, μεγαλεμπόρων, συμφέροντα μονοπωλίων! Επιβεβαιώνουν ότι Ευρωπαϊκή Ένωση, για το λαό, τον απλό κόσμο της δουλειάς, για το φτωχό αγροτόκοσμο, σημαίνει : σκλαβιά, αλυσίδες στα πόδια και στα χέρια πασπαλισμένες με χρυσόσκονη από τρύπιες υποσχέσεις που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Εμείς την πολεμήσαμε από γεννησιμιού της, γιατί από τότε είναι Αντιδραστική η ΕΕ, δε διορθώνεται ούτε σήμερα ούτε αύριο
Να τιμωρηθούν όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, όσοι εξαπατούν λέγοντας ότι η ΕΕ μπορεί να γίνει «των λαών»
Γι αυτό θέλουμε δύναμη, στηρίξτε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η αντίθεση, η αγανάκτηση, πιάνει τόπο μόνο αν γίνει ψήφος που θα στοχεύει στον αντίπαλο, που έχει πολλά πρόσωπα, να στοχεύει σε όλα του τα πρόσωπα! Ισχυρή εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, για την συγκέντρωση δυνάμεων για την ριζική ανατροπή, για να βγει ενισχυμένος ο λαός!»

377652
Στη συνέχεια η Βάσω Μπακάση υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων παρουσίασε 13 υποψηφιότητες περιφερειακών συμβούλων για τη περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και οποίες είναι:

Δημουλάς Βαγγέλης του Σωτηρίου: Ιδιωτικός Υπάλληλος, Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων , μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, μέλος της γραμματείας Ν. Τρικάλων του Π.Α.ΜΕ.
Θώμος Βασίλης του Γεωργίου: Βιοτέχνης-ξυλουργός, Πρόεδρος της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Καλαμπάκας.
Καλύβας Βαγγέλης του Γεωργίου: Ηλεκτρολόγος, μέλος του Δ.Σ. Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων
Καπέτη Γεωργία του Παντελή: Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας(ΟΙΕΛΕ). Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.
Κατσίβελος Γιώργος του Δημήτριου: Οικονομολόγος-Λογιστής, Πρόεδρος του Σωματείου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων & μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.
Μπαντέκας Βασίλης του Ευαγγέλου: Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός. Κατά τη διάρκεια της θητείας του διατέλεσε μέλος, γραμματέας , αντιπρόεδρος και πρόεδρος στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων .
Πετράκη Ειρήνη του Αντωνίου: Αρχιτέκτονας Μηχανικός – εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-Ο.Γ.Ε.) & Γραμματέας της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων (μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη-ΕΕΔΥΕ),
Σωτηρόπουλος Σωτήρης του Κωνσταντίνου :Τεχνολόγος Ακτινολόγος, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ στο δημόσιο.
Τάσιος Βάιος του Κωνσταντίνου: Ειδικευόμενος Γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.
Τρίχα-Τζίκα Ελένη του Νικολάου: Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Τρικκαίων.
Τσιάμης Θανάσης του Αποστόλου: Οικονομολόγος-Λογιστής. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Τρικάλων και επικεφαλής της γραμματείας της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. στα Τρίκαλα.
Τσιοτινός Σπύρος του Ιωάννη: Αγρότης. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος της κοινότητας Ζάρκου Τρικάλων, δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας, & Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη».
Τσούβα Κωνσταντινιά (Ντίνα) του Ιωάννη: Εκπαιδευτικός -Φιλόλογος, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας & Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Τρικάλων(μέλος της Ο.Γ.Ε.)

Από το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης

.