Το Επιμελητήριο, οι ξενοδόχοι, οι επιχειρήσεις εστίασης, οι αρτοποιοί, οι κρεοπώλες, οι ζαχαροπλάστες, υποσχέθηκαν όλοι μαζί να αναδείξουν τα προϊόντα και τις γεύσεις του νομού και να κάνουν τα Τρίκαλα γαστρονομικό προορισμό
Παραβρέθηκαν ο Νίκος Φωτιάδης executive chef & Προέδρος του Πανελλήνιου Ινστιτούτου Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας και ο οποίος προσπάθησε να συνδέσει τον γαστρονομικό μας πολιτισμό με τα τοπικά προϊόντα και τη σύγχρονη γαστρονομία… και ο Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Στέφανος Καλαμαράς, υπεύθυνος Τουρισμού και Παιδείας.
Ο τόπος τα προϊόντα και η γαστρονομία του στην υπηρεσία του τουρισμού στην πράξη…
..