«Γρίφος» για δυνατούς λύτες η περίπτωση του Χρήστου Μιχαλάκη

Ένα από τα κύρια θέματα-ίσως και το κυριότερο- που κυριαρχεί στην πολιτική ατζέντα, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό ακόμα επίπεδο, είναι και αυτό του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη και το τι προτίθεται τελικά να κάνει, να παραμένει στην αυτοδιοίκηση ή να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Οι συζητήσεις εντός της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα και όχι μόνο δίνουν και παίρνουν, με τον ίδιο τον Μιχαλάκη πάντως να δηλώνει με στόμφο κάθε φορά που μιλάει δημόσια, ότι θα συνεχίσει να είναι Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μέχρι το τέλος του 2023, τιμώντας έτσι την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν τελικά θα δούμε τον Μιχαλάκη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στις προσεχείς εκλογές, πάντως σίγουρα οι συμμετέχοντες σ΄ αυτό θα ήθελαν να παραμείνει εκεί που είναι, για ευνόητους λόγους. Ο ίδιος μπορεί να είναι ο πρώτος πολιτικός παράγοντας στο νομό ως Αντιπεριφερειάρχης, μπορεί όμως να επιθυμεί κι αυτός κάποια στιγμή να αλλάξει ρότα. Στην πολιτική άλλωστε, τίποτα δεν μένει στάσιμο και σταθερό. Να ήρθε άραγε τώρα αυτή η στιγμή; Θα δείξει λίαν προσεχώς…