Γόνιμη η συνεδρίαση της επιτροπής της εμποροπανήγυρης για το λουνα παρκ

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, η επιτροπή που έχει συσταθεί από τον Δήμο Τρικκαίων για την λειτουργία της εμποροπανήγυρης του Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή και της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

Η συνεδρίαση αφορούσε την ενοικίαση και την εγκατάσταση του λουνα παρκ στο Τρικαλινό παζάρι, που τελικά κατοχυρώθηκε στην μοναδική ενδιαφερόμενη επιχειρηματία Μαρία Παναγιωτοπούλου, με το αντίτιμο των 55.010 ευρώ και η οποία ήταν παρούσα στη συνεδρίαση.

Αυτό σημαίνει ότι «ζεστό χρήμα» θα μπει στα ταμεία του Δήμου από το κλείσιμο της συμφωνίας, ενώ την επόμενη εβδομάδα η επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για την οικονομική συμφωνία των ηλεκτρολόγων και των κατασκευαστών των παραγκών.

Ως επικεφαλής της επιτροπής προήδρευσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Φόρης Ρόμπος, ενώ εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ψύχος, Τάκης Παζαϊτη και Παναγιώτης Ντιντής, ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευσης συμμετείχε ο Ζήσης Γκουγκουστάμος.