Το πρωί της Τρίτης με μια αποκαλυπτική του συνέντευξη στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να είναι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2028.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους Κώστα Αργυρούση και Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, ο Γιώργος Ζιώγας δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η δική μου άποψη λέει πως δύο θητείες είναι αρκετές για να δώσει κάποιος αυτά που έχει και μπορεί για την πόλη του. Άρα νομίζω πως ο δικός μου κύκλος ως Δημοτικός Σύμβουλος έχει κλείσει και δεν προτίθεμαι να είναι ξανά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Ευχαριστώ τους πολίτες των Τρικάλων που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο. Τώρα μέχρι το 2028 η απόσταση ακόμα είναι μεγάλη. Να είμαστε καλά και θα δούμε αν θα είμαι κάπου υποψήφιος ή αν πάω στο σπίτι μου».
Πάντως εμείς δεν πιστεύουμε πως θα πάει σπίτι του, καθώς έντονες είναι οι φήμες (το επιβεβαιώνει και ο ίδιος έμμεσα, δηλώνοντας πως τον αρέσει η αυτοδιοίκηση) πως ή θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων ή θα μεταπηδήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.