Γιώργος Βλαχογιάννης και Χρήστος Μιχαλάκης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Μια θέση στη Βουλή έχουν βάλει στόχο και νέα πρόσωπα, που με τις ευλογίες της Πειραιώς αποφάσισαν να κατέβουν στα Τρίκαλα. 

Μεγάλη πέραση έχει η Θεσσαλία , η οποία προσελκύει τους νέους υποψηφίους που θα δοκιμάσουν την τύχη τους στις επόμενες εκλογές…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του parapolitika.gr, μια θέση στη Βουλή έχουν βάλει στόχο και νέα πρόσωπα, που με τις ευλογίες της Πειραιώς αποφάσισαν να κατέβουν στα Τρίκαλα. Οπως όλα δείχνουν, υποψήφιοι θα είναι, εκτός από τον υπουργό Κώστα Σκρέκα, τη δυναμική Κατερίνα Παπακώστα και τον νέο Θανάση Λιούτα, ήδη βουλευτές της Ν.Δ., ακόμα τέσσερα πρόσωπα.

Το χρίσμα έχουν πάρει η δημοσιογράφος Χαρά Ξάνθη και την ακολουθούν ο Γιώργος Βλαχογιάννης, οικονομολόγος, που πήρε τη σκυτάλη από τον πατέρα του, πρώην νομάρχη και βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, ο Μικέλης Χατζηγάκης, γιος του Σωτήρη Χατζηγάκη, για να κλείσει το καρέ με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Μιχαλάκη Χρήστο.

Aυτό αναφέρουν τα parapolitika.gr σε σημερινό τους δημοσίευμα, με την διαφορά ότι είναι επτά οι υποψήφιοι, πέντε άνδρες και δύο γυναίκες. Με δεδομένο ότι οι δύο γυναίκες είναι υποχρεωτικό βάση της ποσόστωσης, άρα ένας άνδρας δεν θα είναι υποψήφιος!