Γιώργος Μισιάκας: Ο ανθελληνικός «αντιρατσισμός»

Οι πολιτικοί απατεώνες και πατριδοκάπηλοι της ΝΔ, με τον δήθεν «ρεαλισμό» τους και την «επιστροφή στην κανονικότητα», προσπαθούν να καλλιεργήσουν την ψευδαίσθηση ότι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι απλά θέμα διευθέτησης. Δηλαδή, μεταφορά όσων εισέρχονται παράνομα στηνΧώρα σε όλη την Επικράτεια και όχι μόνο στα νησιά. Αυτός είναι ο ορίζοντας της ΝΔ, που εκμεταλλευόμενη την χαοτική κατάσταση που δημιούργησε η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφοθήρησε ασύστολα, ξεγελώντας τον Ελληνικό Λαό, καθώς τώρα παρουσιάζει την εξάπλωση των «προσφύγων» στην ενδοχώρα ως… λύση.

Επί της ουσίας, η ΝΔ συμπεριφέρεται και αυτή ως πιστή υπηρέτης στον βασικό σχεδιασμό της ΕΕ για την Ελλάδα, που δεν είναι άλλος από την μονιμοποίηση όλων όσων εισέρχονται παράνομα στον Τόπο μας. Η Ελλάδα θα γίνει η περιοχή όπου θα εγκατασταθούν «προσωρινά» (δηλαδή μόνιμα, καθώς η γνωστή ρήση «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» ταιριάζει «γάντι» στην συγκεκριμένη περίπτωση) εκατοντάδες χιλιάδες «πρόσφυγες». Η κυβερνητική ανακοίνωση της δημιουργίας νέων δομών φιλοξενίας συνοδεύτηκε και από μία σειρά εξαγγελιών για μέτρα «ανακούφισης» των νησιών, με σκοπό να καμφθούν οι τοπικές αντιδράσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει στα εξής βήματα: Α) Την παράταση ως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ για τα νησιά Λέρο, Λέσβο, Κω, Σάμο, Χίο. Β) Προσλήψεις για τις νέες δομές με κριτήριο και την εντοπιότητα, και – κατά περιπτώσεις – παράκαμψη του τωρινού δικτύου των ΜΚΟ που ως τώρα διαχειρίζονται το (λαθρο)μεταναστευτικό, σε μια σαφή προσπάθεια, αντιγράφοντας τις μεθόδους των προκατόχων τους, να ξαναμοιραστεί η παχυλή «πίτα» των κονδυλίων και να στηθούν φιλικά προς την νυν κυβέρνηση δίκτυα ΜΚΟ. Γ) Χρηματοδότηση με 50 εκατ. ευρώ, για το «πρόγραμμα αλληλεγγύης, για την στήριξη των δήμων που θα επιβαρυνθούν με την φιλοξενία προσφύγων και δέσμευση της κυβέρνησης για βελτίωση των δομών Υγείας, Παιδείας, Κοινής Ωφέλειας και Τουρισμού».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα παραπάνω μέτρα έχουν, εκτός των άλλων, καταφανώς τον χαρακτήρα της προσπάθειας εξαγοράς των τοπικών κοινωνιών, έτσι ώστε με μερικές χούφτες ευρώ να συνεχίσουν να είναι το μέρος ερχομού, υποδοχής και εγκατάστασης των νέων κυμάτων λαθρομεταναστών που θα έρχονται. Όσοι συνεχίζουν να μην συμμορφώνονται θα υπάρχει έτοιμη προς πάσα χρήση η γνωστή ταμπέλα διαπόμπευσης γι’ αυτούς: «φασίστες», «ρατσιστές», «ξενοφοβικοί», «αφιλόξενοι», «μισαλλόδοξοι», ενώ ταυτόχρονα θα κραδαίνεται και η σημαία του «ανθρωπισμού» για την κατάποση της επιχείρησης αυτής από τον Ελληνικό Λαό, στα γνωστά πλαίσια του σχεδίου μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό. Έτσι, οι Συριζαίοι υποδέχονται τους «πρόσφυγες» με πανό που γράφει στα αγγλικά «πρόσφυγες καλωσορίσατε» στο λιμάνι του Πειραιά, αποφεύγοντας βεβαίως να τους πάρουν επ’ αόριστον στα δικά τους σπίτια, έτσι ώστε να δώσουν «ένα καλό μάθημα στον ρατσισμό», όπως μονότονα και κουραστικά επαναλαμβάνει η χιλιοπαιγμένη κασέτα τους. Από την άλλη, οι νεοδημοκράτες πολιτικάντηδες (όπως ο «Μπουμπούκος» Γεωργιάδης), κινούνται και αυτοί στις ράγες του «ανθρωπισμού», κάνοντας «γαργάρα» τις προεκλογικές μεγαλοστομίες και δεσμεύσεις τους για την «πάταξη της λαθρομετανάστευσης», καθώς τώρα «πουλάνε τρέλα», λέγοντας ότι πρέπει σε ολόκληρη την Χώρα όλοι μας (εξαιρώντας βεβαίως και αυτοί τον εαυτό τους) να φιλοξενήσουμε από λίγους…

Την ίδια ώρα, οι διάφοροι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», «αντιφασίστες», «δικαιωματιστές», «αλληλέγγυοι», παπαγαλίζουν, σε σχεδόν καθημερινή βάση, την «φασιστική και ρατσιστική τοξικότητα της κοινωνίας». Μέσα από την άνεση και την ασφάλεια των πολυτελών σπιτιών τους και της ευρείας χιλιομετρικής απόστασης από τους τόπους των συμβάντων αυτών παράγουν αριστερή «ευαισθησία», παρακάμπτοντας έντεχνα την πλήρη αδυναμία τους να δώσουν μια ουσιαστική-λυτρωτική απάντηση στα σοβαρά ζητήματα που γεννά η συνεχής και ανεξέλεγκτη παράνομη εισροή ανθρώπων στην Χώρα μας κρυπτόμενοι πίσω από μια επίφαση ανθρωπισμού. Παράγουν «μοντερνιές» και αρρωστημένες ελιτίστικες συμπεριφορές απέναντι στους απλούς λαϊκούς ανθρώπους της εργασίας και του μόχθου.

Αυτού του είδους ο «ανθρωπισμός» παράγει τεράστια εισοδήματα σε προγράμματα, χορηγίες και μισθούς για αρκετούς πρόθυμους «ευαίσθητους», οικοδομώντας μια βιομηχανία φιλανθρωπίας. Παράγει σε πολιτικό (και βεβαίως επαγγελματικό) επίπεδο αριστεροφιλελεύθερα στελέχη και «δικαιωματικούς» βουλευτές. Παράγει ιδρύματα διεθνούς φιλανθρωπίας με περίεργη χρηματοδότηση και τεράστια «μπάτζετ». Παράγει μια συστηματική προσπάθεια αποδόμησης και ενοχοποίησης της Εθνικής Ταυτότητας, με το πολύ βολικό γι’ αυτούς και τα σχέδιά τους εξισωτικό επιχείρημα «Έθνος=ρατσισμός, Πατρίδα=φασισμός». Παράγει, και ταυτόχρονα προωθεί, πανεπιστημιακούς και θετικούς αναλυτές της παγκοσμοιοποίησης και του εθνομηδενισμού. Και βεβαίως, δείχνοντας πόσο (δεν) σέβονται τον διάλογο και την διαφορετική άποψη, ζητούν με απίστευτη μανία την εφαρμογή του Ποινικού Κώδικα, όχι μόνο για πράξεις, αλλά και για απλές εκδηλώσεις φρονήματος, εκδηλώνοντας έτσι την πραγματική πεποίθησή τους για την (μη) ελεύθερη διακίνηση ιδεών και απόψεων, όταν αυτές δεν συμφωνούν μαζί τους.

Σε αυτή την αντεθνική και αντιλαϊκή δικτατορία, κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας Εθνικιστής και Πατριώτης οφείλει να αντισταθεί σθεναρά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΑΚΑΣ