Γιώργος Μανώλης: Το ΚΙΝ.ΑΛ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην ενημερωτική εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση, που παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Γραμματέας της Ν.Ε Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μανώλης.

«Το ΚΙΝ.ΑΛ είναι ένα βαθιά δημοκρατικό και ανοιχτό κόμμα στην κοινωνία, που δυστυχώς πλήρωσε πολύ περισσότερο απ’ ότι του αναλογούσε, τα λάθη στην διακυβέρνηση τη χώρας όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων που πέρασαν τις τελευταίες δεκαετίες από την εξουσία, την ίδια ώρα που άλλα κόμματα όπως η Νέα Δημοκρατία που επίσης κυβέρνησε αρκετά χρόνια και έχει ίσο αν όχι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε από τον ελληνικό λαό αλλά έγινε κυβέρνηση, που τώρα μας κουνάει και το δάχτυλο.

Η εκλογή νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής το 2021, είτε αυτή είναι η Φώφη Γεννηματά είτε κάποιο άλλο στέλεχος, θα σηματοδοτήσει την ενωτική πορεία του κόμματος στη σύγχρονη εποχή, που αναμφισβήτητα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις», τόνισε με έμφαση ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ, ενώ σε σχετική ερώτηση για τα στελέχη που αποχώρησαν και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Μανώλης απάντησε πως οι πόρτες του ΚΙΝ.ΑΛ είναι πάντα ανοιχτές σε όλους, εκτός από εκείνους που έφυγαν με αντάλλαγμα την εξασφάλιση κάποιας Υπουργικής καρέκλας  στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί αυτοδίκαια δεν έχουν καμία θέση στους κόλπους του κινήματος.