Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους μας, στόχος επετεύχθη

Το δικό του μήνυμα για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, έστειλε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα Γιώργος Μανώλης.

«Το Κίνημα Αλλαγής αύξησε τις δυνάμεις του. Διέψευσε τις Κασσάνδρες που προέβλεπαν ακόμα και οριακή είσοδο του στη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα στέλνει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες , ότι η υπόθεση «κεντροαριστερά» , δεν παραδόθηκε ολοκληρωτικά στον λαϊκισμό και την πολιτική συναλλαγή .

Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς είναι επιβλητικό και οφείλουμε να επανεξετάσουμε τη στάση μας απέναντι στους ψηφοφόρους του προοδευτικού χώρου αλλά και απέναντι στα δύο κόμματα .

>Η ΝΔ πέτυχε μια μεγάλη νίκη ! Οφείλουμε να αποτελέσουμε ουσιαστική και υπεύθυνη αντιπολίτευση , σύγχρονης ευρωπαϊκής κουλτούρας, συσπειρώνοντας γύρω μας ξανά όλο και περισσότερους προοδευτικούς πολίτες. Οφείλουμε να αποτρέψουμε την παράδοση της αντιπολίτευσης της χώρας στο λαϊκισμό , και της διακυβέρνησης της, στη συντήρηση .

Το ποσοστό μας στο Νομό , μας αφήνει ικανοποιημένους , και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό , στον σκληρό αγώνα των υποψηφίων μας , τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς ..Τα αποτελέσματα , μας στέλνουν το μήνυμα της συνέχισης της προσπάθειας ανανέωσης , ένα μήνυμα που οφείλουμε όλοι να αφουγκραστούμε».