Γιώργος Μανώλης: Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν θα περάσουν

Με αφορμή τις πρόσφατες αποχωρήσεις μεμονωμένων στελεχών πανελλαδικά ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα Γιώργος Μανώλης, έκανε λόγο για στημένες παραιτήσεις. Εξέφρασε την άποψη του ότι το ΚΙΝΑΛ δέχεται επίθεση -που παίρνει διάφορες μορφές το τελευταίο διάστημα- κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά σε δήλωσή του αναφέρει: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε το φαινόμενο κάποιων στημένων παραιτήσεων.
Αυτές οι δήθεν στημένες μαζικές παραιτήσεις που επικοινωνιακά προσπαθεί η κυβερνητική προπαγάνδα να της παρουσιάσει ως μία μορφή αποδόμησης του ΚΙΝΑΛ, αντικατοπτρίζουν στην πράξη και στην πραγματικότητα το 0,035% των μελών μας.
Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα που προσπαθούν να διογκώσουν αυτό το φαινόμενο είναι ένα γεγονός το οποίο το αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

Θα ήταν χρήσιμο να επισημανθούν τα εξής :

Και συνέχισε. Όσοι αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα , με μόνο κριτήριο την εκλογιμότητα τους και την πολιτική τους επιβίωση , υποτιμούν βάναυσα την ίδια την ελληνική κοινωνία , τους ίδιους τους πολίτες από τους οποίους θα ζητήσουν αύριο την ψήφο… Θα πρέπει να γνωρίζουν , ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι καραβάνι, το οποίο θα τους ακολουθήσει παντού άνευ όρων. Το σκεπτικό αυτό κρύβει μια βαθιά αλαζονική αντίληψη για τη σχέση πολιτευόμενου/πολίτη, για τη σχέση της κάθε Αρχής με την λαϊκή βάση.

Ευτυχώς η ελληνική κοινωνία έχει αποδείξει διαχρονικά , ότι διακατέχεται από αρχές , αξίες και ιδανικά. Όποιος απροκάλυπτα και συστηματικά , προσβάλλει το παραπάνω τρίπτυχο , με μαθηματική ακρίβεια θα βρεθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…

Υποψήφιοι βουλευτές , που οι ίδιοι ζήτησαν να συστρατευθούν στην προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής , και τελικά αποχωρούν με μόνο κριτήριο το ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, είναι βέβαιο ότι θα καταδικασθούν τόσο στη συνείδηση του κόσμου όσο και στην κάλπη.

Το ηθικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται δε, η ίδια η κυβέρνηση , κρίνεται από τα ίδια τα γεγονότα . Κάποιες φορές οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψει κανείς την ηθική και πολιτική κατάπτωση. Η κάλπη , θα απαντήσει σε όλα τα υπόλοιπα.

Το προοδευτικό μέτωπο πάντως , δεν δημιουργείται με όρους συναλλαγής και εξαγοράς “σύντροφοι”.