Γιώργος Μανώλης: Aυτόνομη πορεία με «κόκκινες» γραμμές

Αισιόδοξος και ενθουσιασμένος για το θετικό μέλλον του «Κινήματος Αλλαγής» εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού TV 10, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργος Μανώλης.

Ο κ. Μανώλης μίλησε για την μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε και σε τοπικό επίπεδο, στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των Τρικαλινών στελεχών που θα παραστούν ως σύνεδροι στο έκτακτο συνέδριο του κινήματος που θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο διάστημα. Αυτός ο αριθμός των ψηφισάντων, που σε πανελλαδικό επίπεδο ξεπερνά τα 65.000 άτομα, φανερώνει περίτρανα το κλίμα ενότητας και συσπείρωσης που υπάρχει διάχυτο στους κόλπους του κινήματος.

Αναφερόμενος επίσης στην ερώτηση αν το ΚΙΝ.ΑΛ στηρίξει την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που δεν υπάρχει εκλογική αυτοδυναμία, ο Γιώργος Μανώλης επεσήμανε πως αυτό θα εξαρτηθεί και από τα εκλογικά ποσοστά  που θα δώσει το εκλογικό σώμα στο κόμμα του.

«Ενδεχομένως να στηρίξουμε μια κυβέρνηση ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δίνουμε λευκή επιταγή και ότι δεν θα βάλουμε τους δικούς μας όρους και τις δικές μας κόκκινες γραμμές σε θέματα που εμείς θεωρούμε αδιαπραγμάτευτα. Το ΚΙΝ.ΑΛ έχει ταυτότητα, έχει θέσεις και άποψη και θα αγωνιστεί για την ανάπτυξη και ανόρθωση της πατρίδας» σημείωσε ο κ. Μανώλης.