Γιώργος Μανώλης : Ψηψοδέλτιο νίκης

Στην σημερινή κρίσιμη πολιτική συγκυρία , την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ , πολώνουν, για άλλη μια φορά ανεύθυνα το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα , το Κίνημα Αλλαγής απαντά με πολιτική και εκλογική ετοιμότητα .
Άλλωστε , η ανακοίνωση του 70% των ονομάτων των ψηφοδελτίων μας πανελλαδικά , το αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο .
Όπως είχε προαναγγελθεί , τα ψηφοδέλτια του Κιναλ , χαρακτηρίζονται από την ισορροπία ανανέωσης και εμπειρίας , καθώς και από ιδιαίτερη εκλογική δυναμική. Η στελέχωση τους από ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία , τον ευρύτερο πολιτικό μας χώρο , αλλά και από τις παραδοσιακές δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης, εγγυάται την επερχόμενη νίκη.
Τα Τρίκαλα , δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση των παραπάνω κριτηρίων .Πιστεύω ακράδαντα ότι το ψηφοδέλτιο μας , στο νομό Τρικάλων , μπορεί να φέρει μια μεγάλη πολιτική και  εκλογική ανατροπή . Πλέον , το κύριο βάρος πέφτει στους έξι υποψηφίους μας , στους οποίους θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία .
Θέλω δε να τους διαβεβαιώσω , ότι η νομαρχιακή επιτροπή, και όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος , θα είναι αρωγοί σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Μαζί θα πετύχουμε , να φτάσει το πρόγραμμα μας , παντού , σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού μας.
Μαζί , θα αναδείξουμε το Κίνημα Αλλαγής , ξανά ,σε κυρίαρχη δύναμη του προοδευτικού χώρου . Μαζί θα ανοίξουμε την πόρτα της επιστροφής στη δημοκρατική παράταξη , σε όλους εκείνους που απογοητεύθηκαν και  προδόθηκαν από τα ψέματα και τις ανακολουθίες των τελευταίων ετών .
Το ψηφοδέλτιο νίκης στο νομό Τρικάλων αποτελείται από τους :
Φωτεινή Αναστασίου
Γιώργο Ηλιάδη
Χρύσα Ντιντή
Γιώργο Οικονόμου 
Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου 
Κώστα Φαμίση
Καλό μας αγώνα !
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικαλων 
Μανώλης Γιώργος .