Γιώργος Μανώλης : Καλορίζικο!!!!

manolis giorgos

5 χρόνια από τη μέρα που η Ελλάδα βρέθηκε και επίσημα σε καθεστώς ελεγχόμενης χρεοκοπίας(επί της ουσίας),έκλεισε και τυπικά ο κύκλος της λαϊκίστικης εξαπάτησης του ελληνικού λαού…

Μετά τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ, ήρθε η σειρά της Αριστεράς, μετά του ακροδεξιού εταίρου της, να συγκρουστεί βίαια με την πραγματικότητα..5 χρόνια συνειδητών ψεμάτων από αριστερά και δεξιά, οδήγησαν τη χώρα, μέρα με τη μέρα, στο τρίτο και χειρότερο, για τα λαϊκά στρώματα, μνημόνιο..

Η Ιστορία πάντα τοποθετεί τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και το σίγουρο είναι ότι θα κατατάξει τους εγκληματίες λαϊκιστές, εκεί που τους αξίζει.

Ρίσκαραν και ρισκάρουν ακόμα και σήμερα, την ίδια την ύπαρξη της χώρας, συντηρώντας θεωρίες συνωμοσίας, εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο και την απόγνωση που έφερε σε πολλά ελληνικά νοικοκυριά η κρίση..

Δυστυχώς, ακόμα και τώρα, δεν δείχνουν ικανοί κάποιοι, να συγκρουστούν με τον εαυτό τους και να βγάλουν τη χώρα από το τέλμα!

Η μόνη ελπίδα, κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με βάση την αλήθεια, και με συμμετοχή των δυνάμεων που στάθηκαν από την αρχή με θάρρος, απέναντι στο πραγματικό πρόβλημα.

Ας ελπίσουμε ότι οι εναπομείναντες εκφραστές του λαϊκισμού, θα μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Το βρήκαμε στο fb μας άρεσε και το αναρτήσαμε…. τίποτε άλλο!!!

.