Γιώργος Μανώλης : Καλή επιτυχία στον Πρωθυπουργό!!

93458245 n

Καλή επιτυχία στον Πρωθυπουργό, στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του..Τουλάχιστον αυτή τη φορά ψηφίσθηκε με βάση το πραγματικό του πρόγραμμα.

@ Μεγάλη απογοήτευση η σύμπραξή του με τον Καμένο , και γενικότερα όλο το παιχνίδι του «1-2» που παίζουν. Είναι απαράδεκτο να καταχειροκροτείται από αριστερούς,αυτός ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται μόνο για το εκλογικό του πελατολόγιο, τους στρατιωτικούς, και που φυσικά θα αποτελέσει τροχοπέδη σε πολλά πράγματα..Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό που πέρασε με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, όχι τις δικές του.

@ Η είσοδος του Βασίλη Λεβέντη στη βουλή, είναι ευπρόσδεκτη από τα κέντρα εξουσίας, διότι η περαιτέρω απαξίωση της πολιτικής, οδηγεί σε μεγάλα ποσοστά αποχής!

@ Στο χώρο της κεντροαριστεράς, η μικρή άνοδος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είναι αποτέλεσμα της ψήφισης του μνημονίου από το ΣΥΡΙΖΑ, της μη καθόδου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και της συμπαθούς Φώφης Γεννηματά.Η άνοδος είναι αδικαιολόγητα μικρή, μετά τη δικαίωση της επιλογής του 2010, και το μήνυμα είναι σαφές για όποιον θέλει να το διαβάσει. Ανανέωση πραγματική χρειάζεται σε όλα. Σε πρόσωπα σε σύμβολα αλλά κυρίως σε πολιτικές. Ο Τορπιλισμός της σύμπραξης με το Κίνημα, από τα γνωστά κατεστημένα τόσο κεντρικά όσο και κατά τόπους, στοίχισαν μία γενναία αύξηση των δυνάμεων του χώρου, οι οποία πιθανότατα θα έδινε και την τρίτη εντολή. Ο χρόνος τελειώνει..Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν είναι η τελευταία.

@ Όταν μένει ο Παπανδρέου εκτός βουλής, είναι εκλογική καταδίκη των πολιτών. όταν μένει η Ζωή, η Ραχήλ και ο Λαφαζάνοφ, είναι πόλεμος των συμφερόντων και νίκη του συστήματος..Βέβαια τα παραπάνω νούμερα, δεν κόστισαν και τίποτα στο σύστημα..έβγαιναν, έδιναν παράσταση και αποχωρούσαν. Άλλος τους έκοψε το «μαρούλι» των θαλασσοδανείων Περαστικά και αντίο λοιπόν!

@ Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα πάντα υπήρχαν φασίστες!Κάποτε δολοφονούσαν τον Τεμπονέρα , αργότερα τον Παύλο Φύσσα. Κάποτε λέγονταν rangers και κένταυροι, σήμερα λέγονται χρυσαυγίτες. Η έλλειψη παιδείας είναι πρωτίστως η αιτία..Οι συνθήκες που ευνοούν την άνοδό τους(πχ μεταναστευτικό) είναι απλά η αφορμή εκδήλωσης του φαινομένου.

Καλή δύναμη σε όλους μας… Ο χειμώνας ήρθε.