Γιώργος Καταβούτας: ήρθε η ώρα να πάμε Τρίκαλα μπροστά!

Φτάνουμε στο τέλος του προεκλογικού δρόμου,για ακόμη μια φορά έχω την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό ‘Επανεκκίνηση:Τα Τρίκαλα Μπροστά’ του Δημάρχου μας Δημήτρη Παπαστεργίου.

Δεν νιώθω και δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός,είμαι ένας δραστήριος πολίτης μιας πόλης που αγαπώ πολύ την νοοτροπία και το κόσμο της. Έχω τη διάθεση για προσφορά και εργασία, την πρόθεση να μεριμνήσω για το κοινωνικό σύνολο και το κάθε πολίτη ξεχωριστά. Τα Τρίκαλα του σήμερα μια πόλη με φυσική ομορφιά και πρωτογενή πλούτο, μια δραστήρια και καινοτόμα πόλη, μια πόλη-προορισμός, γεμάτη ζωντάνια και φιλοξενία.

Τα Τρίκαλα της επόμενης μέρας, μια πόλη ευρωπαϊκή, σύγχρονη και βιώσιμη. Μία πόλη που θα στηρίζει και θα στηρίζεται από την ιδιωτική πρωτοβουλία, στην οποία ο Δήμος θα πρέπει να είναι συνεργάτης και αρωγός με κανόνες και πάντα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Μία πόλη με αναβαθμισμένες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πλέον ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μια πόλη που θα αναδεικνύει το πολιτισμό της,τα ήθη και τα έθιμα της, τις παραδόσεις και την κληρονομιά της.

Μία πόλη που θα έχει ως στόχο να απορροφήσει όλα τα κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που μπορεί ώστε το όραμα να γίνει πράξη και να συνεχίσουμε να εναρμονιζόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της νέας εποχής Μία πόλη που θα συνεχίσει να κάνει πράξη την έννοια ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΗΜΟΣ που θα προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους δημότες. Μία πόλη που θα εργάζεται με γνώμονα την ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και την ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ενισχύοντας τις υποδομές που θα εκσυγχρονίσουν τα Τρίκαλα και θα αναζωογονήσουν τις γειτονιές και τα χωριά μας

Σε αυτή την προσπάθεια ζητάω τη στήριξή σας, να μου δώσετε την ευκαιρία να αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για τα Τρίκαλα της επόμενης μέρας.

Το μέλλον το χτίζουμε εμείς οι νέοι και ήρθε η ώρα να πάμε τα Τρίκαλα μπροστά!