Γιώργος Ηλιάδης: Το ΚΙΝ.ΑΛ υπέρ της επένδυσης στο Ελληνικό

Με μια δημόσια παρέμβαση του στα socialmedia, o υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, παίρνει θέση για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις στη χώρα, τονίζοντας πως το Κίνημα Αλλαγής και η Πρόεδρος του Φώφη Γεννηματάτάσσονται σαφώς υπέρ της επένδυσης στο Ελληνικό, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για τους κυβερνητικούς χειρισμούς σ’ ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Ο Γιώργος Ηλιάδης σημειώνει πως η ανάπτυξη και οι επενδύσεις θέλουν συγκεκριμένο πλαίσιο και σαφείς όρους που δεν αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά έχουν στηρίξει με πρωτοβουλίες τους την ανάπτυξη και έχουν τοποθετηθεί επανειλημμένα υπέρ της επένδυσης στο Ελληνικό που θα δώσει νέα πνοή στην οικονομία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν υπάρχουν τούμπες που αλλάζουν όρους της σύμβασης δεν θα το αναδεικνύουμε στο δημόσιο λόγο και φυσικά στη Βουλή.

Είναι προφανές ότι η στάση του ΚΙΝ.ΑΛ εγγυάται τους όρους της επένδυσης στο Ελληνικό, διασφαλίζοντας και τους όρους αξιοπιστίας προς τους επενδυτές που τόσο ανάγκη έχει η πολύπαθη ελληνική οικονομία.Τώρα, το γιατί κάποιοι ενοχλούνται από τη σοβαρότητα του Κινήματος Αλλαγής και όχι από τις τούμπες κάποιων υπουργών που αλλά έλεγαν και άλλα κάνουν, δείχνει πολιτική μυωπία και εμμονές.