Γιώργος Ηλιάδης: Παραμένω μάχιμος και πάντα στις επάλξεις

Για το Κίνημα Αλλαγής, για το μέλλον της εστίασης, αλλά και για τα δικά του προσωπικά μελλοντικά σχέδια μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Ηλιάδης, κατά την διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση και τον Δημήτρη Παδιό, στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Αναφορικά με τα κλειστά καταστήματα εστίασης, ο Προέδρος του συλλόγου καφετεριών Τρικάλων ανέφερε πως η κυβέρνησηβαδίζει χωρίς να έχει κανένα συγκεκριμένο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την στήριξη των επιχειρήσεων που είναι κλειστές.

«Περιμένουμε συγκεκριμένα μέτρα από την κυβέρνηση ώστε οι επιχειρήσεις εστίασης να είναι και πάλι βιώσιμες, όπως είναι η επιδότηση ενοικίου, η μείωση αμοιβών στα πνευματικά δικαιώματα της ΑΕΠΙ, η επιστρεπτέα προκαταβολή να γίνει μη επιστρεπτέα κλπ. , αλλιώς προβλέπω πολλές επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο και χιλιάδες εργαζόμενοι να περνούν στην ανεργία», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

Για το ΚΙΝ.ΑΛ υπογράμμισε πως τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει στις δημοσκοπήσεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και την διεισδυτικότητα που έχει μέσα στην κοινωνία, απλά η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι δεδομένη και θα κεφαλαιοποιηθεί μελλοντικά στη δύναμη του Κινήματος.

Σε προσωπικό επίπεδο ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων, δήλωσε πως παραμένει πάντα ενεργός, πάντα μάχιμος και θα είναι πάντα στις επάλξεις απ’ όποιο μετερίζι κληθεί να προσφέρει στον τόπο του.