Γιώργος Ηλιάδης: Παντρεμένος, εμβολιασμένος και έτοιμος για το μεγάλο άλμα στη πολιτική του καριέρα

«Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα» λένε οι στίχοι του πολύ γνωστού τραγουδιού και φαίνεται πως ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του Γιώργου Ηλιάδη, ο οποίος είναι αλήθεια, πως διανύει μια από τις ωραιότερες και πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του.

Πρόσφατα νυμφευμένος με την Ρία Ακρίβου, επίσης πρόσφατα εμβολιασμένος και θωρακισμένος κατά του κορονοϊού, απόλυτα δραστήριος και επιτυχημένος ως επιχειρηματίας της εστίαση, αλλά και στον τομέα των ασφαλειών και της μεσιτείας και τέλος επίσης δραστήριος συνδικαλιστής ως Πρόεδρος του σωματείου καφετεριών Τρικάλων.

Τι άλλο του απομένει; Μα φυσικά το μεγάλο άλμα στη πολιτική του καριέρα, που δεν είναι άλλο από την εκλογή του στο ελληνικό κοινοβούλιο στις προσεχείς εθνικές εκλογές, στόχος που μοιάζει ίσως πιο προσιτός από ποτέ, τόσο για τον ίδιο όσο και για το κόμμα του το Κίνημα Αλλαγής. Αν πετύχει και αυτό τον στόχο ο Ηλιάδης, σίγουρα θα έχει πετύχει το 5 στα 5, κερδίζοντας κυριολεκτικά το…Τζακ ποτ!

Ο ίδιος είναι επίμονος και παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του, κρατώντας παράλληλα μια στάση σοβαρή και ένα προφίλ χαμηλών τόνων

Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα δούμε ακόμη περισσότερα από τον Ηλιάδη και σίγουρα θα τον δούμε να…σπριντάρει περισσότερο!