Γιώργος Ηλιάδης: Με τον Παύλο Χρηστίδη είμαι πιο κοντά

Στη ραδιοφωνική Λέσχη 97, 6 μίλησε σήμερα ο Γιώργος Ηλιάδης για την Φώφη Γεννηματά και τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

«Για μένα η περασμένη εβδομάδα με την απώλεια της Φώφη Γεννηματά, ήταν μια περίεργη εβδομάδα, δύσκολη, στενάχωρη, γιατί η πρόεδρος ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, προσδοκούσα σε μια αλλαγή της κατάστασης της υγείας της, ήλπιζα ότι θα κέρδιζε τη μάχη, αλλά θα τη θυμόμαστε γιατί έγινε ένα μεγάλο παράδειγμα ζωής και αξιοπρέπειας.

Προσωπικά θα είναι παρών σε όλες τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ που θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία βέβαια νιώθω λίγο περίεργα, δεν είμαι έτοιμος να σκεφτώ πολιτικά, θέλω να περάσει λίγος καιρός. Από τους σημερινούς υποψηφίους της αρχηγίας του ΚΙΝΑΛ με κάποιους είμαι πιο κοντά, όπως είναι ο Παύλος Χρηστίδης, που είναι φίλος μου και στο πλάι της Φώφη Γεννηματά δώσαμε αγώνες, ήμασταν μαζί σε περιοδείες. Δεν θέλω να πω ότι «κλίνω» προς τα εκεί, αλλά μου αρέσει η υποψηφιότητα του Παύλου Χρηστίδη, απλώς ακόμα δεν είναι η στιγμή να πω τι θα κάνω».