Γιώργος Ηλιάδης: «Δηλώνω παρών στον αγώνα με το ΚΙΝΑΛ»

«Δυνατό» φαίνεται να είναι το στοίχημα και το διακύβευμα αυτών των εκλογών, για τον υποψήφιο Βουλευτή στα Τρίκαλα με το «Κίνημα Αλλαγής» Γιώργο Ηλιάδη.

Ο ίδιος με ανακοίνωση του δηλώνει «παρών» σε μια δύσκολη μάχη που καλείται να δώσει στα Τρίκαλα με το ΚΙΝ.ΑΛ, μένοντας πάντα πιστός στις προσωπικές του αρχές αλλά και σ’ αυτές την παράταξης που εκπροσωπεί, τονίζοντας ότι η διάθεση προσφοράς στον τόπου του είναι το μοναδικό του κίνητρο γι’ αυτή του την απόφαση.

Χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Δηλώνω δυναμικά «παρών» σ’ αυτή την εκλογική μάχη, αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση του «Κινήματος Αλλαγής» να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων.Με τιμά ιδιαίτερα και με γεμίζει με ευθύνες, ειδικά απέναντι στους συμπολίτες μου που θα με κρίνουν γι’ αυτό που είμαι και για όλα όσα έχω να δώσω για τον τόπο μου.
Όλοι οι υποψήφιοι θα είμαστε στρατευμένοι σ’ αυτές τις εκλογές, που είναι η «μητέρα των μαχών» για την παράταξη μας, στο «Κίνημα Αλλαγής» και την Πρόεδρο του Φώφη Γεννηματά. Γιατί η παράταξη μας ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα, όπως έλεγε ο αείμνηστος ιδρυτής της Ανδρέας Παπανδρέου.
Πιστός στις αρχές μου και στις αρχές της παράταξης, κατέρχομαι υποψήφιος σ’ αυτές τις εκλογές, όντας μέλος ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου που απαρτίζεται από ικανά στελέχη.
Η προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα, αγαπώ και δραστηριοποιούμαι είναι το μόνο μου κίνητρο, γι’ αυτή μου την απόφαση.

Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους με αξιοπρέπεια και ήθος».