Γιώργος Χατζιάρας: Πολιτική αλητεία αν δεν ανακαλέσει ο δήμαρχος Μετεώρων

Διαψεύδει ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμπάκας Γιώργος Χατζιάρας  τη χθεσινή δήλωση του Δημάρχου Μετεώρων κ. Αλέκου περί ομόφωνης απόφασης να μην δέχονται πρόσφυγες σε ξενοδοχεία της περιοχής, όπως δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6:

«Στην ψηφοφορία για το αν θα δεχθούμε τους πρόσφυγες, ο Δήμαρχος κ. Αλέκος δήλωσε ότι ψηφίστηκε ομόφωνα. Καταγγέλλω ευθέως αυτή τη δήλωση ως ψευδή, καθώς εγώ ψήφισα ‘όχι’ και ο κ. Τούλας του συνδυασμού του κ. Αλέκου ψήφισε ‘παρών’. Διαχωρίζω τη δική μας θέση, εγώ εκπροσωπώντας τη Λαϊκή Συσπείρωση είπα όχι, και είναι καταγεγραμμένο και στα πρακτικά. Εμείς δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να έρθουν πρόσφυγες στην Καλαμπάκα, δεν καταλαβαίνω τι έχει να φοβηθεί η κοινωνία μας από κατατρεγμένους ανθρώπους. Δεν ισχύει πουθενά ότι θα αλλοιωθεί ο θρησκευτικός χαρακτήρας της περιοχής. 

Αν ο Δήμαρχος Μετεώρων δεν δηλώσει δημόσια ότι δεν ισχύει το περί ομόφωνης απόφασης όπως ανέφερε, τότε θα τον αποκαλέσω πολιτικό απατεώνα και ψεύτη, πρόκειται για πολιτική αλητεία.»