Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελο

Μπομπονιέρες, προσκλητήρια γάμου καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης, έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ή φυσικά, τα νέα ζευγάρια και οι νέοι γονείς μέσα από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δράση «Μπομπονιέρες – Προσκλητήρια» ξεκίνησε το 2004, και συνεχίζει δυναμικά αφού αγκαλιάστηκε αμέσως τόσο από τους δημιουργούς εθελοντές μας όσο και από όλους όσοι επιθυμούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ξεχωριστή μέρα της ζωής τους. Μοναδικές δημιουργίες από ανθρώπους με μεράκι και γούστο που επέλεξαν να αφιερώσουν τον προσωπικό τους χρόνο για να κάνουν τις μοναδικές στιγμές ωραιότερες.

Κύριο μέλημα του Οργανισμού είναι η υψηλή ποιότητα, των προσφερόμενων
ειδών, η ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και η σωστή εξυπηρέτηση.

Προσκλητήρια, και μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης, στέφανα, λαμπάδες, δίσκοι, βιβλία ευχών, βαπτιστικά ρούχα, μαρτυρικά, σετ λαδικών βάπτισης που ικανοποιούν κάθε γούστο σε προσιτές τιμές. Δημιουργήστε το δικό σας σετ ή επιλέξτε ένα από τα προτεινόμενα ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης.
Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελα … Χαμόγελα χαράς και
ελπίδας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Ειδικά, αυτήν την εποχή, κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε η χώρα μας, οι ανάγκες του Οργανισμού μας είναι αυξημένες. Οι αγορές σας λοιπόν στα είδη γάμου & βάπτισης δεν προσφέρουν απλά στήριξη στις δράσεις του Οργανισμού μας. Είναι καθοριστικές για να μπορεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με
πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας.
Επισκεφτείτε μας στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ και ανακαλύψτε
την ξεχωριστή Συλλογή μας.
Πληροφορίες: thessalia@hamogelo.gr, τηλ.: 2410 560900