Γιάννης Σακελλαρίου: είναι πρόβλημα τα πολλά ψηφοδέλτια

Συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 έδωσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου:

« Με το νέο νόμο Κλεισθένη έχουν καταργηθεί τα προβλήματα του ασυμβίβαστου, πάντως δεν υπάρχει για εμένα κάτι τέτοιο γιατί απλά ασκούσα τα καθήκοντα του Διευθυντή στο Κ.Υ. Φαρκαδόνας λόγω μοναδικότητας. Έφτασε μέχρι να είναι σύνθημα των αντιπάλων αυτό, να γυρνάνε με ένα χαρτί στα χωριά και να λένε ότι δεν μπορεί ο Γιάννης Σακελλαρίου να κατεβεί. Τώρα όμως θα δούμε την πορεία του καθενός. Η δημιουργία του συνδυασμού δεν είναι κάτι εύκολο, όμως βλέπω μια ενωτική τάση του κόσμου γύρω από εμένα και με έκανε να θέλω να ξανασυμμετέχω στα αυτοδιοικητικά.

Η πληθώρα των υποψηφίων για το Δήμο σε βάζει σε κάποιες σκέψεις, και δεν είναι κάτι που θα δώσει ποιότητα. Εγώ από την πρώτη ακόμα διακήρυξη του συνδυασμού μου απευθύνθηκα στους συνυποψήφιους μου να καθίσουμε σε ένα τραπέζι συνεννόησης και να δούμε ποια πράγματα μας ενώνουν και ποια μας χωρίζουν. Και πιο συγκεκριμένα θεωρώ ότι δεν μας χωρίζει κάτι ουσιώδες, αλλά περισσότερο προσωπικές φιλοδοξίες. Έχω γράψει αυτή την πρόταση μου, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση.

Η δική μου γνώμη για τον κ. Μεριβάκη ως Δήμαρχο αλλά και ως άνθρωπο είναι πολύ καλή, έχει μια συγκροτημένη προσωπικότητα, έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και πρόσφερε πολλά στις δυο τετραετίες που είναι Δήμαρχος.

Η εικόνα που έχει δείξει το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας τα τελευταία χρόνια κάνει τον κόσμο να μην θέλει να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά.

Πολλοί βάζουν στοίχημα ότι δεν θα ‘τερματίσουν’ όλοι οι υποψήφιοι, θεωρώ όμως ότι η δική μου περίπτωση είναι πολύ καλή. Πρέπει πάντως να γίνουν συσπειρώσεις, είναι πρόβλημα τα τόσα πολλά ψηφοδέλτια.»