Για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό μίλησε ο Κώστας Φλεβαράκης

fl

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Κώστας Φλεβαράκης: «Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια εμπειριών κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που είχαν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Μπαίνουμε πλέον σε μία σειρά αγώνων όπου μετράει και η εικόνα αλλά κακά τα ψέματα μετράνε και τα αποτελέσματα. Παρά τα προβλήματα μας είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό που δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα, κέρδισε την ΑΕΚ, υπάρχει αλλαγή προπονητή και διαθέτει πολύ καλούς και έμπειρους Έλληνες παίκτες αλλά και οι ξένοι είναι ικανοί. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που δίνεις απέναντι σε ομάδες σχεδόν του ιδίου επιπέδου αν και η Ελευσίνα όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα είχε υψηλότερους στόχους από εμάς».

Ο Κώστας Φλεβαράκης θεωρεί πολύ σημαντική την παρουσία του κόσμου το Σάββατο: «Ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε πολύ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου είχαμε sold out αλλά είναι πιο σημαντικό να μας στηρίζει το ίδιο και αν όχι ακόμη πιο θερμά σε παιχνίδια σαν αυτό με την Ελευσίνα. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε δυνατά το κάθε παιχνίδι».

Ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries αναφέρθηκε και στον Χρήστο Δεληγιάννη: «Σίγουρα η περιπέτεια του Χρήστου ήταν για όλους μας ένα σοκ κυρίως όσον αφορά την υγεία του αλλά και στο μπασκετικό κομμάτι. Πέρα από αυτό όμως είναι ο αρχηγός μας και η ψυχή της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του όλοι μαζί, κάτι βέβαια που είναι πολύ δύσκολο. Είμαι βέβαιος ότι ο Χρήστος θα τα καταφέρει και θα τον δούμε πολύ πιο σύντομα στα γήπεδα απ’ ότι υπολογίζουμε όλοι».

Για την μεταγραφή του Μίλκοβιτς τόνισε: «Πάντα οι μεταγραφές εν μέσω της χρονιάς κρύβουν παγίδες. Ο Νεμάνια έχει δείξει στοιχεία ενός παιδιού αθλητικού, ενός γρήγορου ψηλού που θέλει βέβαια κάποιον χρόνο για δει πως λειτουργεί η ομάδα μας και ξέρει πως το παιχνίδι του Σαββάτου θέλουμε να μας δώσει δύο, τρία συγκεκριμένα πράγματα».

Τέλος ζητούμενος να συγκρίνει την περσινή με την φετινή ομάδα τόνισε: «Οι ομάδες κρίνονται από την επίτευξη των στόχων. Η περσινή τον πέτυχε και ευελπιστώ να τον πετύχει και η φετινή. Τώρα αν με ρωτάτε προσωπικά η αλήθεια είναι ότι ως προπονητής απολαμβάνω περισσότερο φέτος τα παιχνίδια και τις προπονήσεις της ομάδας».

.