Για το δικό του όραμα για τα Τρίκαλα μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Μπετσιμέας

Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης μας, η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέο όραμα για τα Τρίκαλα» Στέλιου Μπετσιμέα.

Ο κ. Μπετσιμέας κάλεσε από το βήμα τους Τρικαλινούς πολίτες να τον εμπιστευθούν στις εκλογές της Κυριακής, έχοντας ο ίδιος και οι συνεργάτες του, μια ομάδα από αξιόλογους συμπολίτες επιστήμονες, επαγγελματίες και εργαζόμενους, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, φέρνοντας ένα νέο αέρα διοίκησης και ξεδιπλώνοντας ένα νέο όραμα για τα Τρίκαλα.

Άσκησε δε σκληρή κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή, για μια σειρά λαθών και παραλείψεων, ειδικά στον τομέα της καθημερινότητας του πολίτη. «Έχουν γίνει κάποια βήματα για την ανάπτυξη του δήμου από όλες τις δημοτικές αρχές που πέρασαν από την διοίκηση, όμως σε κανιά περίπτωση δεν επαρκούν για να οδηγήσουν τον δήμο στη νέα σύγχρονη εποχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπετσιμέας.

Στο τέλος της ομιλίας του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων κάλεσε στο βήμα όλους τους υποψήφιους Συμβούλους του, παρουσιάζοντας τους στον κόσμο, που τους χειροκρότησε με θέρμη.