Για τη δική τους προβολή και μόνο!

erotimatiko dromos

Μέχρι πρότινος ασχολούμασταν με τη νέα συμφωνία που θα κάναμε με τους εταίρους δανειστές μας. Και μας έτρωγε η αγωνία για το Grexit, το οποίο αποφεύχθηκε την ύστατη, στην κυριολεξία, ώρα.

Μετά άρχισε η συζήτηση για το 3ο μνημόνιο και πόσο σκληρότερο είναι από τα προηγούμενα, ενώ στην καθημερινότητα ζούσαμε τα προβλήματα της τραπεζικής αργίας (capital control στην ελληνική γλώσσα).

Πάνω που χάθηκαν οι «ουρές» μπροστά από τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (τα γνωστά ATM) και συνηθίσαμε στα «εξηντάρια» (ευρώ), μας προέκυψε νέο διάγγελμα από τον Αλέξη και εθνικές εκλογές! Κι άλλη αναστάτωση, δηλαδή, στη χώρα και στην κοινωνία, που δεν προλαβαίνουν να συνέλθουν από τα διαδοχικά «χαστούκια».

Πώς να ομαλοποιηθεί η οικονομική κατάσταση και να ανέβει η ψυχολογία του κοσμάκη, μπορείτε να μας πείτε; Όμως κρατήστε την ψυχραιμία σας και οπλιστείτε, πάλι, με υπομονή, για νε ξεπεράσουμε κι αυτό τον σκόπελο.

Οι κυβερνώντες και γενικότερα οι πολιτικοί μας, έπαθαν παραλήρημα δημοκρατικότητας.

Μέσα σε μερικούς μήνες (από τον περασμένο Ιανουάριο) κάναμε εθνικές εκλογές, δημοψήφισμα και πάλι βουλευτικές εκλογές! Τόση δημοκρατικότητα δεν την αντέχουμε! Overdose στην κυριολεξία.

Και μην ακούτε τους πολιτικούς που λένε ότι δεν έπρεπε να γίνουν τόσο σύντομα νέες εκλογές, γιατί είναι καταστροφικό για την οικονομία και τη χώρα.

Μέσα τους γουστάρουν πολύ να έχουμε εκλογές, για να προβάλλονται.

.