Για καθυστέρηση και ανοργανωσιά κατηγορούν την δημοτική αρχή Φαρκαδόνας

 

 

 

xioni_1_copy

 

 

Καμία οργάνωση δεν υπήρχε τελικά στο Δήμο Φαρκαδόνας εν αναμονή των καιρικών φαινομένων, όπως αποτυπώθηκε σήμερα το πρωί και στο ραδιόφωνο από τις παρεμβάσεις αγανακτισμένων δημοτών, αυτά δήλωσε στο trikalain  ο Κοσμάς Κωνσταντίνος δημότης του δήμου Φαρκαδόνας και συνέχισε.

 

Σύμφωνα και με μαρτυρίες αιρετών τα μηχανήματα του δήμου δεν είχαν πετρέλαιο για να αναλάβουν δράση και κάποιοι δρόμοι άνοιξαν από ιδιώτες. Ο δρόμος προς το Κέντρο Υγείας άνοιξε κατά τις 12:00, ύστερα από πιέσεις δημοτών στο ραδιόφωνο. Το Δημαρχείο, στο οποίο δεν ήταν εφικτή η πρόσβαση, ήταν κλειστό μέχρι στις 11:30. Για ποιές συσκέψεις, για ποιά ετοιμότητα και για ποιά οργάνωση μιλάμε;

 

 

Φθηνές δικαιολογίες χαρακτηρίζονται οι εξηγήσεις που δίνει η Δημοτική Αρχή μέσω του δελτίου τύπου, που είναι και της μόδας τώρα τελευταία, προκειμένου να καλύψει ανεπιτυχώς την ανυπαρξία της.

 

.