Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου: Έχει δώσει τις εξετάσεις της για την επόμενη μέρα στο δήμο Τρικκαίων

Η Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου έχει δώσει τις εξετάσεις της, όσον αφορά την διαδρομή της στην απελθούσα δημοτική περίοδο. Έχοντας θητεύσει στο πόστο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2021, κλήθηκε να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις σε αντίξοες συνθήκες με επιδημία Covid, με καραντίνα, με σεισμό στην Ελασσόνα όπου χρειάστηκε να φιλοξενηθεί κόσμο ς στα Τρίκαλα από τα Δαμάσι και άλλες περιοχές, με πλημμύρες στη Καρδίτσα από τον Ιανό όπου και εδώ εξυπηρετήθηκε και φιλοξενήθηκε κόσμος με ευθύνη των κοινωνικών δομών του δήμου.

Παρά τις δυσκολίες η Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου, όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις, αλλά άφησε το δικό της ισχυρό αποτύπωμα στη Κοινωνική Μέριμνα των ευπαθών ομάδων.

Τώρα διεκδικεί την επανεκλογή της στο Δήμο Τρικκαίων, ούσα εκ νέου υποψήφια με το συνδυασμό του Δημάρχου Νίκου Σακκά «Επανεκκίνηση v. 3». Από τις περιπτώσεις που πραγματικά αξίζει να βρεθεί και πάλι σε θέση ευθύνης, στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.