Γενική συνέλευση του σωματείου Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών νομού Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών νομού Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου του ότι το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στις 6 μ.μ. , θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου. Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο υπόγειο του  Πνευματικού Κέντρου του δήμου Τρικκαίων, επί της Γαριβάλδη 8, με τα εξής θέματα:

  1. Έγκριση του απολογισμού δράσης και της διοικητικής-οικονομικής διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων.
  2. Έγκριση των ετήσιων προϋπολογισμών και ισολογισμών εσόδων και εξόδων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Εκλογή μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
  4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες Οργανώσεις – Ομοσπονδίες.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος, το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 6 μ.μ.  (καταληκτική ημερομηνία).

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Στη Γενική Συνέλευση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον Covid 19.

Το ΔΣ του συλλόγου διατηρεί το δικαίωμα αναστολής ή τροποποίησης των ημερομηνιών της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδει η κυβέρνηση για το θέμα του Covid 19.

 

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                Η Γραμματέας

Κοσμάς Αποστολίδης                            Νόπη Παπαδοπούλου