Γενική απολογιστική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 10.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης παρουσία των επαγγελματιών μελών του Συλλόγου, όπου έγινε ο απολογισμός των δράσεων του Δ.Σ. από την Πρόεδρο κ. Μαριλένα Γκρέκου στο προηγούμενο διάστημα.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην συζήτηση στην Γενική Συνέλευση ήταν απαραίτητη αύξηση των μελών του Συλλόγου, για να δυναμώσει η φωνή του Συλλόγου για την επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών της περιοχής, προς πάσα κατεύθυνση.

Επίσης τέθηκε το θέμα της δημιουργίας νέου κόμβου (άνοιγμα- πέρασμα) στην θέση της Γέφυρας (ΓΚΙΚΑ) για επικοινωνία με τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πύλης.

Επόμενο θέμα ήταν η δημιουργία της κλειστής αγοράς που προγραμμάτισε ο Δήμος Πύλης να κατασκευαστεί  σε πιο βελτιωμένη κατάσταση.

Τέλος συζητήθηκε το ζήτημα για το ΚΤΕΛ Τρικάλων η πρόταση να καλύπτουν κάποια δρομολόγια σε όλο το φάσμα του πεδινού όγκου.

Σχετική τοποθέτηση έκανε ο Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Δημ. Τσόλας που πρότεινε την δημιουργία ιστοσελίδας του Ε. Σ. που θα συνδέεται με την αντίστοιχη του Επιμελητηρίου.

Παρόντες ήταν οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Καπέλος , κ. Παναγιώτης Τσόλας και ο πρώην Πρόεδρος του Ε.Σ. Π. κ. Κων/νος Βοιτσίδης.