Γέμισε από κόσμο του μουσείο Τσιτσάνη στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του γνωστού Τρικαλινού ηθοποιού και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα «Μυρωδιά από σανίδι»,που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διόπτρα».

Ο συγγραφέας σύστησε σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα, υπέγραψε αντίτυπα και μοιράστηκε με όλους μυστικά και σκέψεις για το βιβλίο.

Για το βιβλίο μίλησε η συμβολαιογράφος Πένυ Κοντολάτη και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ συμμετείχαν η Κατερίνα Μπαρμπαρούση (τραγούδι), ο Βασίλης Σαμαράς (κιθάρα) και οι ηθοποιοί Αντονέλλα Χήρα, Φανή Σπανού, Βίκυ Ιακωβάκη και Άγγελος Αντωνίου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

Στην Αθήνα του ’40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η Δωδέκατη Νύχτα ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας έρωτας που θα κρατήσει δεκαετίες, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά.

Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία. Μια ζωή όπου «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν’ απλώς ηθοποιοί». Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι.

Μια ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης