Γεμάτο τριήμερο για τον Κώστα Σκρέκα

6 kalampaka Medium 1

Με τους «δικούς του» ανθρώπους, ανθρώπους κάθε γωνιάς του Νομού Τρικάλων είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να μιλήσει το προηγούμενο τριήμερο ο κ. Κώστας Σκρέκας. Ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. επισκέφτηκε χωριά των Χασίων και εκκλησιάστηκε στον πανηγυρίζοντα Ναό του χωριού του Αγίου Δημητρίου, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στην περιοχή, αλλά και στον κάμπο, φτάνοντας μέχρι το Διαλεκτό.

Ο κ. Κ. Σκρέκας μετέφερε για άλλη μια φορά μηνύματα συγκρατημένης αισιοδοξίας επαναλαμβάνοντας ότι «φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ και είμαστε πολύ κοντά πια στο να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια και να ξαναβγεί η Ελλάδα στην κανονικότητα». Ο ίδιος δείχνει κατανόηση για τα δίκαια σε μεγάλο βαθμό παράπονα των πολιτών σημειώνοντας ωστόσο ότι «οι θυσίες που έγιναν δεν πρέπει να πάνε χαμένες».

Εντωμεταξύ την Κυριακή ο κ. Κ. Σκρέκας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών στον 1ο Μετεωρίτικο Αγώνα και σε δήλωσή του τόνισε ότι «οφείλουμε να αναζητήσουμε τρόπους ώστε να τονώσουμε την τουριστική κίνηση της ευρύτερης περιοχής, μέσα από ανάλογα events».

.