Γελάνε και οι πέτρες… με την γκάφα της παρέλασης

erotimatiko dromos

Δια της σιωπής (κοινώς μούγκας ) προσπαθούν να διαχειριστούν την γκάφα στην παρέλαση των Τρικάλων τόσο ο Γίγας-αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης -εκπρόσωπος του Λαού της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού( δεν έβαζε και της εκκλησίας μιας και έλειπε ο νεοεκλεγείς μητροπολίτης μας) όσο και οι εκπρόσωποι του ΣυΡιζΑ (τοπικοί και κεντρικοί)

Γι’ αυτό και το ΤrikalaIN επαναλαμβάνει τα δύο απλά ερωτήματα τα οποία αναζητούν από χθες απαντήσεις

-Ποιος σας όρισε κ. Μιχαλάκη εκπρόσωπο της κυβέρνησης και μάλιστα του πρωθυπουργού. Θέλετε να μας πείτε, ότι  ο κ.Τσίπρας επικοινώνησε μαζί σας εγγράφως η δια  τηλεφώνου  και σας είπε… Χρήστο μου, επειδή δεν μπορώ να πάω στην παρέλαση των Τρικάλων, σου είναι εύκολο να με εκπροσωπήσεις (κάπωςέτσι μιλούν εκεί στο Συριζα)

-Ποιον ορίσατε  κ. Σιμορέλη εκπρόσωπο της κυβέρνησης των  ΣυΡιζΑ-ΑΝΕΛ στη παρέλαση Τρικάλων. Αν ορίσατε τον«κανένα», δεν είναι αυτό  απαξιωτικό για την πόλη και το λαό του Τρικάλων.

 Αλλά για ποιον ορισμό  εκπρόσωπου θα μου πεις…εμείς μέχρι χθες ήμασταν στα κάγκελα και διαδηλώναμε διακόπτοντας τις παρελάσεις, τώρα ο εκπρόσωπος στη παρέλαση μας μάρανεπου γιαουρτώναμε μέχρι χτες…

 

.