Υλικά για 1 άτομο
3 αβγά χωρισμένα ασπράδια και κρόκοι
λίγο γάλα
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλιά βούτυρο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τους κρόκους. Προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι ανάλογα με την αρεσκεία μας.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και αναμειγνύουμε με τους κρόκους απαλά να μην ξεφουσκώσει το ασπράδι.
Σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεστό μάτι βάζουμε το βούτυρο και αφού λιώσει ρίχνουμε το μείγμα. Το ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και αφού ψηθεί το γυρίζουμε προσεκτικά να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
Σερβίρετε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανο.